NOVO! 30 dnevni izziv! Glavna nagrada 250€

Živjo, sem Nataša Gorenc

 

Sem profesionalna osebna trenerka z več kot dvajsetletnimi izkušnjami, zagovornica gibanja in zdrave prehrane, mati treh otrok in zagrizena športnica. Moje vadbe obiskujejo ljudje iz vseh koncev sveta, zato moram biti včasih kreativna pri navodilih in štetju.🤣 Prisrčno  me opiše ena izmed vadečih, ki je pojasnila svoj odnos do Slovenije – ko prideš v to deželo moraš videti Postojnsko jamo in obvezno obiskati vadbo pri super energični Nataši. 😊
Moje največje zadovoljstvo je, ko dosežem, da vadečim gibanje zleze pod kožo in ko se skupaj z vsakim posameznikom veselim njegovih osebnih zmag. Z mojo pozitivno naravnanostjo do gibanja - do športa, vam bom pod mojim vodstvom ljubezen do gibanja prikazala v najbolj intimni luči in vam pomagala, da vas šport pozitivno zasvoji za vse življenje! Tako bodo vse prepreke, ki jih dobivamo na poti, lažje premagljive. 
Izredno veliko poudarka dajem na notranjost človeka. Vedno se poslušam vživeti vanj in razumeti, kaj doživlja, saj sem tudi sama marsikaj hudega prestala. Vem namreč, da je psihična kondicija neposredno povezana z dobro telesno pripravljenostjo. Neizmerno sem vesela, da se  pri mojih vadbah stkejo prijateljske vezi in veliko vadečih se ob tem počuti kot doma, kar seveda predstavlja dodatno motivacijo za vseživljenjsko gibanje.  Zato je tudi pri online vadbah podporna skupina, ki jo ustvarjajo in kreirajo vadeči velik del pri motivaciji in dosegi cilja.
Zavedam se, da mi je zaupana ogromna  odgovornost, zato sem hvaležna za vse ljudi, ki ste mi v vseh teh letih zaupali, da lahko opravljam svoje delo. Vedno s srcem in ljubeznijo.
In seveda: "Mamo to, zato gremo dalje!"