€24,90 EUR

S klikom v kvadratek se strinjate s politko zasebnost in pogoji poslovanja. [Politika zasebnosti/pogoji poslovanja]

Plačilo po predračunu kliknite TUKAJ!

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

30 dnevni IZZIV z Natašo in osvoji 250€ nagrade!

💥🗣 NOVO! Izziv z Natašo, ponedeljek 4.4. 2022

  • 4 tedenski izziv, kjer te vodim od začetka do konca 
  • Tedenski Jedilnik
  • E-knjižica prehrana za telebane
  • Tedenski plan treningov
  • Vsak trening te vodim od začetka do konca, opozarjam  na tehniko in motiviram!
  • 1x tedensko trening v živo
  • Poseben gost 

Dodatna navodila: 

V primeru, da se vam pokaže to okno: 

Pomeni, da se morate najprej vpisati v vaš račun (torej vadbe ste že dostopali in prejeli geslo). Vaše uporabniško ime je vaš elektronski naslov. Novo geslo si lahko pošljete preko www.natasagorens.si/password/new

Ko se vpišete enostavno še enkrat pojdite zaključiti nakup. 

Kakšne rezultate lahko pričakuješ:

Minilo je skoraj dve leti odkar sem spoznala Natašo. Ne bom rekla, da je vedno lahko, je pa zabavno! Ne bom rekla, da je med vadbo vedno prijetno, ampak sigurno ni nikoli dolgočasno! 🤣🙈 Nataša vedno poskrbi za nove izzive in raznolike treninge! Pri njej ne gre samo za prehrano in trening, gre za celoten način življenja, pravo miselnost, do katere mi je Nataša pripeljala kljub mojemu nenehnemu upiranju. 🤣 Najboljše pri vsem pa je nagrada- to so dejanski rezultati. Hvala Nataša za to, da si na moji poti na vedno z menoj... In boš tudi v prihodnje na "online"!

Azra

Sem pozitivna, energicna in mamica treh sonckov. Pri Natasi sem zacela trenirati januarja 2019. Priporocila mi jo je moja soseda. Predvsem sem jo pa spremljala na Tv oddaji "The Biggest Loser". In tako je napocil cas, ko sem se odlocila, da nekaj naredim zase. Ni boljsega in lepsega pocutja, ko naredis trening. Ven das vso slabo voljo in negativno energijo. In ni lepsega, ko izginejo bolecine npr. iz hrbtenice, kriza! Treningi pri Natasi izgledajo na prvi pogled zelo enostavni, ampak o ne 🤣🙈.Med casom pandemije Covid - 19 in karantene je Natasa izvajala online treninge. To je bila idealna priloznost, da naredim se nekaj vec iz sebe, svojega pocutja in izoblikujem svoje telo. Meni osebno je to super ideja, ker tako prihranim na casu in si lahko prilagajam treninge dnevno. Jaz sem zelo zadovoljna in se naprej bom izvajala online treninge. Hvala ti Natasa za vso pozitivno energijo pri treningih. Mamo to 😘!

Maja Č.